Întrebări frecvente

Citește întrebările frecvente după aceea lasă un mesaj.

Căutăm zilnic medici dermatologi buni, ne informăm cu privire la diferite boli ale pielii, tratamente pentru ele etc. însă câți dintre voi știți cu adevărat ce este dermatologia și ce presupune aceasta?

Ei bine, dacă ar fi să dezbatem acest subiect pe larg am avea nevoie de câteva zeci de pagini, însă la această întrebare vom da o scurtă definiție a dermatologiei pentru cei care doresc cu adevărat să știe ce este și cu ce se ocupă.

Dermatologia este o parte a medicinei care se ocupă cu tot ceea ce ține de piele și afecțiunile acesteia. Medicii dermatologi prin cunoștințele dobândite în urma studierii dermatologiei încearcă să explice, să dea diagnostice și să trateze diverse afecțiuni ale pielii. Tratamentele deramtologice cuprind atât medicamente terapeutice medicamentoase cât și tratamente de natură chirugicală.

Un medic deramtolog este capabil să diagnostice și să trateze diverse tipuri de afecțiuni începând de la boli care afectează pielea, până și la boli care afectează părul, unghiile etc. De asemenea, venerologia este o alta ramură a dermatologiei și anume ramura care se îngrijește de bolile venerice.

Pielea acneică este grasă, lucioasă, roşie, cu numeroase comedoane (puncte negre şi albe), papulo-pustule (coşuri), noduli, chisturi şi cicatrici. Aceasta necesită o îngrijire permanentă timp de mai mulţi ani. Tratamentul constând în curăţirea cu soluţii speciale după care aplicarea de creme specializate, tratament dermato-cosmetic, tratament igieno-dietetic (reguli de igienă, nutriţie, hidratare). Toate aceste indicaţii vă sunt oferite pe larg în cabinetul nostru.

O pată apărută pe piele, dacă nu este depistată și tratată la timp, se poate transforma într-o problemă de sănătate care îți poate pune în pericol chiar și viața. De aceea, este vital ca tu să știi să îți examinezi pielea pentru a detecta în stare incipientă orice problemă și să cunoști toate detaliile despre metodele de tratament pe care le ai la dispoziție.

De multe ori diferitele afecţiunii dermatologice sunt considerate neimportante sau sunt tratate cu medicamente fără prescripţie. Dacă însă, consideraţi că sunteţi nemulţumiţi de felul în care arătaţi sau de evoluţia bolii este recomandat să consultaţi un dermatolog.

Diferența este reală. Diamantele veritabile sunt abrazivi preciși și de înaltă calitate. Diamantele pot pătrunde în interiorul cutelor pielii pentru a trata în profunzime locurile cele mai greu accesibile. Sunt mai puțin iritante decât cristalele tradiționale și hipoalergenice, pentru a face tratamentul cât mai confortabil posibil. Ca și în cazul bijuteriilor, aparatele care utilizează diamante veritabile își mențin calitatea de-a lungul timpului fără a avea nevoie de înlocuitori, ceea ce se traduce prin tratamente precise și sigure la ani de zile după ce aparatul a fost achiziționat.

Soluția unică Viora de microdermabraziune cu diamante în loc de cristale oferă multiple avantaje clienților și terapeuților. 

Avantaje pentru terapeuți – Cea mai largă gamă de opțiuni pentru tratament:

 • capete de tratament pentru toate tipurile de piele 
 • tratamente eficiente pentru întregul corp 
 • fără riscuri pentru zonele sensibile ale ochilor, gurii și gâtului.

Avantaje pentru terapeuți 

 • Cel mai mic preț / tratament 
 • fără cristale consumabile 
 • timp minim garantat între tratamente

Avantaje pentru clienți 

 • rezultate vizibile 
 • tratamente confortabile și lipsite de riscuri 
 • cea mai largă gamă de opțiuni de tratament
 • tratamente corporale complete de mare eficiență 
 • fără riscuri pentru zonele sensibile ale ochilor, gurii și gâtului 
 • hipoalergenic și igienic – fără cristale de curățat sau particule poluante de inhalat 
 • potrivit atât pentru tratamente izolate cât și pentru o suită de tratamente de lungă durată

Produsele Viora ajung la rezultate eficiente cu minim disconfort pentru clienți. Rezultatele tratamentelor noastre de microdermabraziune cu diamante se observă chiar după prima sesiune. Pielea poate fi ușor roșie imediat după tratament, dar își reia culoarea normală la scurt timp după aceea. Reacțiile la tratament pot varia de la caz la caz; de aceea vă recomandăm să vă consultați terapeutul în privința tratamentului și a așteptărilor Dvs.